Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Ovo morate pogledati

FOTO Poslastica za žene! Riječki policajci u svom najboljem izdanju

Sva sredstva prikupljena prodajom kalendara donirat će se KBC Rijeka

Policijska uprava primorsko-goranska predstavila je humanitarni kalendar "Policajci-Riječki dečki 2020". Nastao je u suradnji  Udrugom "Riječki dečki". 

Kalendar riječkih policajaca

Sva sredstva prikupljena prodajom kalendara donirat će se Zavodu za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku Klinike za pedijatriju KBC Rijeka

"Ovo je pozitivna, dobra i lijepa priča koja prikazuje policijske službenike kao članove zajednice u kojoj žive i rade, koji kao i svi ostali građani žive svoje živote i bave se svojim hobijima", rekao je načelnik PU primorsko-goranske, Tomislav Dizdar

Donacija od prodaje humanitarnog kalendara namijenjena je nabavci malog bijelog robota, koji zamjenjuje dijete u učionici. Povezanost robota s djetetovim laptopom ili tabletom omogućuje mu za vrijeme liječenja pratiti nastavu i da bude u doticaju sa svojim razredom i nastavnicima. Prvi roboti ove vrste pojavili su se 2018. godine u Velikoj Britaniji, a cijena jednog je oko 30.000 kuna.

Na humanitarnom kalendaru "Policajci – Riječki dečki 2020" sudjeluju policijski službenici koji svojim likom predstavljaju različite vrste policijskih poslova, ali i svoje hobije kojima se bave u slobodno vrijeme. 

Kalendari će se prodavati u Rijeci od 10. do 13. prosinca na Koblerovom trgu te od 11. do 17. prosinca na Jadranskom trgu. A mogu se nabaviti i preko Facebooka Udruge "Riječki dečki"

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!