Novosti / Hrvatska

stao na kraj nagađanjima

Penava otkrio kome će dati svoj glas na izborima: 'Hrvati neće one koji su državu vukli u region'

Penava otkrio kome će dati svoj glas na izborima: 'Hrvati neće one koji su državu vukli u region'
Davor Javorovic/PIXSELL

Vukovarski gradonačelnik, potaknut brojnim medijskim nagađanjima, odlučio je otkrio za koga će glasovati na izborima

Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava u ponedjeljak je na svojem Facebook profilu objavio za koga će glasati na predstojećim izborima. 

VEZANE VIJESTI:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"U pokušaju da unesu nemir i pomutnju mnogi potenciraju lažnu dilemu za koga ću glasati na predstojećim predsjedničkim izborima.

Moj je stav kao sudionika prve predizborne kampanje Kolinde Grabar Kitarović, kada smo ostvarili teško zamislivu pobjedu, da su neki brzo zaboravili vrijeme dvojice njenih prethodnika i koliko je veliki iskorak u smislu nacionalnog ponosa i naboja ona napravila. U jednom detalju samo, imati svoju predsjednicu u nacionalnom dresu danas nam je normalno, međutim nekada nije bilo tako.

Naravno da je tijekom mandata bilo propusta koji se nisu trebali dogoditi, ali tko ih nema?", napisao je Penava na Facebooku.

Vukovarski gradinačelnik ističe kako većina Hrvata zna tko je tko, i kako neće one koji su unesrećili državu i vukli je u region, a neće ni eksperimentirati s nekim drugim kandidatima. Dodaje kako smo, neovisna, demokratska država i da svatko ima pravo birati i biti biran.

"Ne mislim da je moj stav previše važan, ali ću ponoviti koliko puta bude potrebno kako ne bi bilo dileme, moj glas ima aktualna predsjednica Kolinda Grabar Kitarović jer mislim da ga je zaslužila", napisao je Penava.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Najgledaniji video

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!