Novosti / Hrvatska

'ZNAM DA TEŠKO ŽIVIŠ'

Dario Juričan dao podršku Ivici Todoriću: 'Podržavam tvoje kukanje i kako nježno furaš ovu mečkicu'

Dario Juričan dao podršku Ivici Todoriću: 'Podržavam tvoje kukanje i kako nježno furaš ovu mečkicu'
Facebook, Pixsell

Redatelj i predsjednički kandidat bavio se Todorićemi kroz dokumentarni film "Gazda"

Ivica Todorić u ekskluzivnom intervjuu za RTL Danas iz Kulmerovih dvora poručio je da teško živi, zajedno s obitelji, zbog čega u Solinu za njega organiziraju humanitarnu akciju, a pozornost na njega obratio je i Dario Juričan.

Redatelj i predsjednički kandidat bavio se Todorićem kroz dokumentarni film "Gazda", ali nije s tim prestao brinuti o njemu. Što se može vidjeti na njegovoj Facebook stranici "Želim biti Milan Bandić predsjednik RH".

"Ivice Todoriću, znam da teško živiš, evo i udruge su već počele sakupljati za tebe i obitelj higijenske potrepštine, odjeću, obuću i hranu. Ja kao jedini kriminalac u ovoj zemlji podržavam tvoje kukanje na TV-u i kako onda nakon toga nježno furaš ovu mečkicu po gradu. Može ti se, Ivice, samo rokaj", napisao je Juričan.

Posprdno, naravno, što ne čudi ako se prisjetimo riječi iz intervjua koji se spominje u uvodu...

"Teško živimo, pomažu nam obitelj i prijatelji, ne trošimo mi sad ne znam kakav novac za što. Živimo teško, ali veselo, jer pazite, ja ću kad se rasvijetli ovo dovesti novi duh u ove prostore, u ovu Hrvatsku, ne mogu vam reći kako se veselim što sam napravio, do kud sam došao i kako sam raskrinkao jednu kriminalnu organizaciju", kazao je Todorić u intervjuu koji u cijelosti možete pogledati i pročitati OVDJE

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Najgledaniji video

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!