Ostani doma
Novosti / Hrvatska

tko je donio takvu odluku?

RTL-ova kamera uhvatila Bandića kako izlazi na stražnji izlaz: 'Ovako nešto nikada se nije dogodilo'

Bandić, kojeg su pred sudom ovaj put dočekali prosvjednici, i jutros je u sudnici ponovio isto - nisam kriv

Zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću suđenje za aferu "Agram" počelo je ispočetka zbog dijela optužnice koji se odnosi na poduzetnika Petra Pripuza.    

Afera "Agram" traje više od pet godina, a suđenje nikako da se približi kraju. Bandić, kojeg su pred sudom ovaj put dočekali prosvjednici, i jutros je u sudnici ponovio isto: "Nisam kriv!"

A nakon završetka današnjeg suđenja reporterka RTL-a Ivana Ivanda Rožić ulovila je gradonačelnika kako izbjegava kamere i prosvjednike i izlazi na drugi izlaz.

Aktivisti zvižducima dočekali Bandića s poklonom: 'Lopove u zatvore!'; On poručio: 'Nisam kriv!'

"Nije uobičajena takva praksa. Brojni ljudi koji se bave osiguranjem pravosudnih tijela danas su mi potvrdili da se ovako nešto nije dogodilo. Ispred suda bila je policija i kontrolirala prosvjednike. Valja napomenuti da tu odluku nije donio ni predsjednik Suda Ivan Turudić, ni predsjednica Sudskog vijeća Rahela Valentić. Iz Ministarstva pravosuđa su mi rekli da je to učinjeno nakon sigurnosne procjene", kazala je naša reporterka.

Na pitanje što ga dalje čeka, Ivanda Rožić je rekla:

"Čeka ga nastavak suđenja. Ovo je jedino suđenje koje mu traje. Ovo suđenje bi moglo završiti do kraja godine", procijenila je naša reporterka Ivana Ivanda Rožić.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!