Ostani doma
Novosti / Hrvatska

TRAŽI BJANKO ZADUŽNICE?

Desničari se okreću od Škore? Otkriveno s kim je dosad razgovarao o izlasku na izbore za Sabor

Desničari se okreću od Škore? Otkriveno s kim je dosad razgovarao o izlasku na izbore za Sabor
Patrik Macek/PIXSELL, Duško Jaramaz/PIXSELL

Zašto bi se sada mi ili Most odrekli svog brenda i utopili u Nezavisnoj listi Miroslava Škore, rekao je jedan od suverenista

"Jasno je da za formiranje novog političkog brenda nemamo dovoljno vremena, pa mislim kako je najbolje rješenje da ostanemo pokret i da na izbore izađemo pod mojim zaštitnim znakom", izjavio je u nedavnom intervjuu za Jutarnji list, među ostalim, pjevač i bivši predsjednički kandidat Miroslav Škoro, najavljujući izlazak svoje političke opcije na parlamentarne izbore.

U više je navrata naglasio potrebu ujedinjenja pod istim kišobranom pa iako bi se iz nekih njegovih izjava dalo zaključiti da su u Škorinu taboru pripreme za parlamentarne izbore u punom jeku, čini se da to baš i nije tako. A prema nekim informacijama, među strankama koje su mu dale podršku počelo je bujati i nezadovoljstvo zbog nekih inicijativa koje stižu iz Škorina najužeg kruga.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Škoro u svojim izjavama i intervjuima priča kao da je sve riješeno, a zapravo ništa još nije dogovorno", rekao je jedan od sugovornika iz ekipe koja je podržala Škoru na predsjedničkim izborima. Prema saznanjima Jutarnjeg lista Škoro dosad obavio samo pojedinačne razgovore s Ružom Tomašić, Božom Petrovom i Ladislavom Ilčićem, ali tom prilikom nije dogovoreno ništa konkretno. 

VEZANI ČLANCI

"Suverenisti su na europskim izborima dobili više od osam posto glasova. Zašto bi se sada mi ili Most odrekli svog brenda i utopili u Nezavisnoj listi Miroslava Škore koja još nema glavu i rep, niti je tu još bilo što konkretno definirano", rekao je jedan od suverenista.

Val nezadovoljstva izazvala je, navodna, inicijativa prema kojoj bi svatko tko osvoji mandat morao potpisati osobnu bjanko zadužnicu kako bi se Škoro, navodno, poslije osigurao od mogućih "pretrčavanja" u druge tabore, piše Jutarnji list.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!