Novosti / Hrvatska

pustio rotor u promet

Juričan: 'Dok Bandić još sniva svoje koruptivne snove, prerezao sam prigodno svečanu traku'

Juričan: 'Dok Bandić još sniva svoje koruptivne snove, prerezao sam prigodno svečanu traku'
Facebook/Dario Juričan

'Upravo EU daje ogroman novac za zagrebački rotor. Možda baš kako bi se preko rotora ubrzao nečiji odlazak u Remetinec?'

Dario Juričan obratio se na Facebooku Zagrepčanima i poručio im da je upravo on novi remetinečki rotor pustio u promet.

"Prije izlaska sunca, dok naš gradonačelnik Bandić još sniva svoje koruptivne snove, prerezao sam prigodno svečanu traku i pustio u promet novi rotor, koji omogućava lakši protok ljudi u smjeru Remetinca", napisao je Juričan.

Dodao je da je "obred" puštanja rotora u promet bio "dostojanstven i kratak, kako bi građani grada Zagreba što prije mogli početi koristiti ovaj delikatni infrastrukturni projekt koji većina prometnih stručnjaka smatra promašenim". 

Zatim je popisao "junake koji su znali sročiti ponudu za novi rotor" i nabrojao Kamgrad, DiV, Tigru te Hidroelektru niskogradnja, no rekao je da je ona u međuvremenu propala zbog čega je na njeno mjesto došao Georad iz Makarske. 

Gotova prva faza rekonstrukcije! Zagrebački rotor pušten u promet, pogledajte kako izgleda

"U Kamgradu u javnoj nabavi radi Lidija Tomić, jako dobra prijateljica Milana Bandića, a ispekla je zanat na pravom mjestu - radeći javnu nabavu u Zagrebačkom holdingu. Vlasnik Kamgrada Dragutin Kamenski preko kurira komunicira s Bandićem, osvjedočili smo se da gradonačelniku ostavlja poruke na porti Gradskog poglavarstva. Nije ni mejlu niti mobitelu za vjerovati, bolje se služiti pismonošom Vlasnik Tigre Bandićev je kum Milan Penava. Bandić se voli vozikati i na jahti Tončija Kurilja, vlasnika Georada iz Makarske, kojeg posjećuje za rođendane", napisao je Juričan i zaključio: "Uz toliko kumova i prijatelja, nije čudno što je cijena rotora skočila s 280 milijuna na 320 milijuna kuna! Može se, nije kum cicija!".

"Tu fali još samo jedno ime - European Anti-Fraud Office (OLAF), Europski ured za borbu protiv prijevara, osnovan kako bi zaštitio financijske interese EU. Naime, upravo EU daje ogroman novac za zagrebački rotor. Možda baš kako bi se preko rotora ubrzao nečiji odlazak u Remetinec?", zaključio je Juričan u svojoj objavi. 

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!