Novosti / Hrvatska

u uredu za šport

Janičin nasljednik je radio kod Bandića, a ondje mu rade i žena i kći: 'Nisam utjecao na zapošljavanje'

Janičin nasljednik je radio kod Bandića, a ondje mu rade i žena i kći: 'Nisam utjecao na zapošljavanje'
Duško Jaramaz/Pixsell

Družak je vodio ustanovu “Vladimir Nazor” koja je pod Zagrebačkim holdingom,

Novi državni tajnik Središnjeg državnog ureda za šport Tomislav Družak iz HDZ-a, a imenovan je početkom godine. On je na toj poziciji naslijedio Janicu Kostelić, koja se odlučila povući iz politike.

Družak je prije toga vodio ustanovu “Vladimir Nazor” koja je pod Zagrebačkim holdingom, i u to su vrijeme, osim njega, još dva člana njegove obitelji primala gradsku plaću.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Supruga Katica računovotkinja je u Ustanovi za upravljanje sportskim objektima, a kći Ana Cullen Družak radi u “Vladimiru Nazoru”, točnije u Holdingovu hostelu Stoimena u Crikvenici. To je i sam Družak potvrdio za Jutarnji list te naveo kako zaposlenje članova njegove obitelji nema nikakve veze s njim, kao ni s nekim dogovorom između gradonačelnika Milana Bandića i HDZ-a.

''Nema to nikakve veze. Ja sam svoj posao voditelja dobio u okviru koalicijskog dogovora između Bandića i HDZ-a, no oni nemaju nikakve veze s time niti sam ja imao ikakva utjecaja u njihovu zapošljavanju'', kazao je Družak.

Iz neslužbenih izvora Jutarnji je dozno kako u “Nazoru” radi i Anin suprug, njegov zet, no Družak je te navode opovrgnuo.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!