Novosti / Hrvatska

bitka za hdz

Vukovarsko-srijemski župan Galić kandidirao se za potpredsjednika HDZ-a, podupire Plenkovića

Vukovarsko-srijemski župan Galić kandidirao se za potpredsjednika HDZ-a, podupire Plenkovića
Goran Ferbezar/PIXSELL

Galić je naglasio da je Vlada premijera Plenkovića puno učinila za razvoj Vukovarsko-srijemske županije i cijele Slavonije

Vukovarko-srijemski župan i član Predsjedništva županijskog HDZ-a Božo Galić predstavio je u petak kandidaturu za mjesto potpredsjednika HDZ-a na unutarstranačkim izborima.

Predstavljajući kandidaturu u vinkovačkom hotelu Admiral, u nazočnosti brojnih članova HDZ-a iz Vinkovaca i drugih mjesta u županiji, Galić je naglasio da je Vlada premijera Andreja Plenkovića puno učinila za razvoj Vukovarsko-srijemske županije i cijele Slavonije, ali ipak u dovoljnoj mjeri nisu prepoznati strateški projekti najistočnije hrvatske županije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Moja snaga je s vama i u realizaciji svih projekata na kojima smo radili ovih proteklih godina. Vrlo dobro koristimo sredstva iz EU fondova ali nismo zadovoljni jer nam mladost odlazi", rekao je župan Božo Galić. Dodaje kako je nezadovoljan sporom realizacijsom državnih projekata na području Vukovarsko-srijemske županije.

Također je podsjetio da u ovom trenutku na području županije ima ugovorenih poslova u vrijednosti tri milijarde kuna.

"Ono za što se ja zalažem je reorganizacija Hrvatskih šuma, daleko brža obnova željezničke pruge Vinkovci-Zagreb te izgradnja pogranične ceste Ilok-Lipovac-Strošinci koja je trenutačnu najbitnija za našu županiju", naveo je Galić.

Govorili su i ravnatelj Razvojne agencije Vukovarsko-srijemske županije Ilija Cota, koji je predstavio strateške projekte županije te direktor Centra kompetencija Vinkovci Ivan Ambroš.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!