Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Moći ćete ju i vi kupiti

FOTO Prva dama oduševila mnoge: Iznenadit ćete se tko joj je šivao haljinu po mjeri

FOTO Prva dama oduševila mnoge: Iznenadit ćete se tko joj je šivao haljinu po mjeri
Damir Sencar/HINA/POOL/PIXSELL

Zoran Milanović svečano je u utorak pred predsjednikom Ustavnoga suda Miroslavom Šeparovićem prisegnuo za petog predsjednika RH

Zoran Milanović svečano je u utorak pred predsjednikom Ustavnoga suda Miroslavom Šeparovićem prisegnuo za petog predsjednika Republike Hrvatske, obvezavši se na vjernost Ustavu.

Zoran i Sanja Milanović dostojanstveni: Prva dama blista u ružičastoj kombinaciji

"Prisežem svojom čašću da ću dužnost predsjednika Republike Hrvatske obavljati savjesno i odgovorno, na dobrobit hrvatskog naroda i svih hrvatskih državljana. Kao hrvatski državni poglavar, držat ću se Ustava i zakona, brinuti se za poštovanje ustavnopravnog poretka Republike Hrvatske, bdjeti nad urednim i pravednim djelovanjem svih tijela državne vlasti, čuvati nezavisnost, opstojnost i jedinstvenost Republike Hrvatske. Tako mi Bog pomogao", prisegnuo je Milanović na svečanosti u predsjedničkom Uredu na Pantovčaku, držeći ruku na Ustavu.

Uz njega je bila prva dama Sanja Musić Milanović koja je u ovoj prigodi zablistala u decentnoj ružičastoj haljini damaće modne kuće Varteks.

Kako od dobro upućenih izvora doznajemo, riječ je o haljini koju je Varteks šivao baš za nju i ta će se haljina naći u njihovoj novoj proljetnoj kolekciji.

Kolinda Grabar-Kitarović u crnom

Za inauguraciju novog predsjednika, bivša predsjednica, Kolindar Grabar-Kitarović, je izabrala je crnu odjevnu kombinaciju koju je također dizajnirao hrvatski dizajner, Dalibor Betti.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!