Novosti / Hrvatska

'Mene je bilo strah'

Oglasila se Josipa Lisac i komentirala svoj nastup, ali i kritike: 'Sada ću vam biti najiskrenija...'

Oglasila se Josipa Lisac i komentirala svoj nastup, ali i kritike: 'Sada ću vam biti najiskrenija...'
Damir Sencar/HINA/POOL/PIXSELL

'Morala sam se rano ustati i to je za mene nešto strašno. Ja koja se dižem oko 11 sati, onda si možete misliti kako je meni bilo', kazala je Lisac

Tijek svečane ceremonije inauguracije novog hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića.

Jedna od naših najvećih glazbenih diva Josipa Lisac danas je nastupila na inauguraciji Zorana Milanovića. Josipa je pred okupljenima na Pantovčaku uz klavirsku pratnju Zvjezdana Ružića izvela himnu 'Lijepa naša domovino'. Njezina izvedba izazvala je podijeljene reakcije javnosti. I dok su neki hvalili njezinu neobičnu izvedbu, drugi su pak svoje nezadovoljstvo izrazili putem društvenih mreža.O svemu se nakon inauguracije oglasila i sama Josipa.

Je li vam se svidjela 'Lijepa naša' u izvedbi Josipe Lisac?

Rezultati
Da: 3728 odgovora
Ne: 5039 odgovora
  • Da:

    43% (3728)

  • Ne:

    57% (5039)

Vrati se na glasanje

"Sada ću vam biti najiskrenija. Ovo je vrlo svečani trenutak. Čestitam predsjedniku Zoranu Milanoviću. Mene je bilo strah. Morala sam se rano ustati i to je za mene nešto strašno. Ja koja se dižem oko 11 sati, onda si možete misliti kako je meni bilo. I glas mora biti u top formi ", rekla je Josipa Lisac za 24 sata.

Komentirala je i negativne kritike dospjele na račun njezine izvedbe. "Nekima se neće svidjeti, no to je sloboda. Treba voljeti svoju zemlju, biti slobodan u njoj, treba stvarati u njoj. Voljeti sebe i sve oko sebe", kazala je Lisac.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!