Ostani doma
Novosti / Hrvatska

ODLIČNA MOTIVACIJA

Popularni trgovački lanac nagradio povišicom svoje radnike, a isplatit će im i dodatnu plaću

Popularni trgovački lanac nagradio povišicom svoje radnike, a isplatit će im i dodatnu plaću
Duško Marušić/Pixsell

Svim će Lidlovim zaposlenicima u hrvatskim trgovinama i skladištima od 1. ožujka plaća biti uvećana za prosječno osam posto

Lidl je jedan i od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, što ne čudi s obzirom na to da kontinuirano povećava plaće svojim radnicima, a s tom je tradicijom nastavio i u ovoj godini.

Kako su priopćili iz tog trgovačkog lanca, svim će Lidlovim zaposlenicima u hrvatskim trgovinama i skladištima od 1. ožujka plaća biti uvećana za prosječno osam posto. Usto, za kraj poslovne godine, koja završava sa zadnjim danom tekućeg mjeseca, bit će im isplaćena i jedna dodatna plaća.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zadnje povećanje plaća u Lidlu dogodilo se u prošlogodišnjem ožujku kada su radnicima u trgovinama i skladištima maloprodajnog lanca primanja porasla za 10 do 12 posto. Kako tvrde u kompaniji, plaće u Lidlu su iznad prosjeka za maloprodajnu i prehrambenu industriju, a svi djelatnici dobivaju i niz drugih pogodnosti. Tako, primjerice, primaju godišnju novčanu nagradu od 4000 kuna neto, božićnicu od 2000 kuna, uskrsnicu od 1000 kuna, sezonski dodatak, darove za svoju djecu za sv. Nikolu, prvi dan škole ili pak povodom rođenja djeteta, a plaćeni su im i sistematski pregledi.

Osim toga, Lidl posebnu pažnju pridaje razvoju svojih zaposlenika na svim razinama. Stoga osim kontinuiranog ulaganja u treninge i stručna usavršavanja svojim zaposlenicima omogućava i daljnji razvoj karijere, sukladno potrebama poslovanja. Lidl Hrvatska već je 8 godina nositelj Certifikata Poslodavac partner te godinama drži visoko drugo mjesto među poslodavcima prvog izbora.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Reci što misliš!