Ostani doma
Novosti / Hrvatska

incident tijekom noći

Vandalizirana klinika oftamologa i masona Gabrića: 'Čuvar se prepao dok je on lupao pepeljarom'

Vandalizirana klinika oftamologa i masona Gabrića: 'Čuvar se prepao dok je on lupao pepeljarom'
Matija Habljak/PIXSELL

Incident se dogodio noćas oko dva sata

Nepoznati počinitelj noćas je oko dva ujutro razbio ulazna vrata u Kliniku Svjetlost u vlasništvu oftamologa Nikice Gabrića, izvijestila je u ponedjeljak zagrebačka policija.

Dogodilo se to oko dva sata, a nepoznati je vandal sa željeznom pepeljarom razbio ulazna vrata u Kliniku i nekoliko prozora.

"Čuvar se prepao, pobjegao na četvrti kat dok je on sa željeznom pepeljarom lupao. Koliko koštaju staklena vrata ne mogu procijeniti, ali ružno izgleda. Katastrofalno, ulaz je sav porazbijan", rekao je Nikica Gabrić za Večernji list.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve je zabilježila nadzorna kamera te policija provodi istragu.

Nikica Gabrić našao se nedavno u središtu pozornosti nakon što je za iznudu prijavio glavnog urednika tjednika 7dnevno i portala dnevno.hr Marka Cigoja, njegovog zamjenika Vuka Radića i direktoricu Mariju Dekaniću, a koji su ga navodno ucjenjivali fotografijama masonske lože i njihove ceremonije koje su kasnije i objavljene.

Gabrić je tada rekao kako ne krije da je mason, odnosno veliki meštar Velikog Orijenta Hrvatske, a potom je i bivši glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić priznao da je član masonske lože zbog čega je podnio ostavku na tu funkciju.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!