Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Unutarstranački izbori

Šeks: 'Rezultati izbora neće utjecati na status pojedinih kandidata u HDZ-u'

Šeks: 'Rezultati izbora neće utjecati na status pojedinih kandidata u HDZ-u'
Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Dodao je kako se u unutarstranačkoj kampanji svašta izgovara, 'puno toga nepotrebnog i što šteti HDZ-u kao cjelini'

HDZ-ov doajen Vladimir Šeks izjavio je u nedjelju nakon glasanja na unutarstranačkim izborima, kako rezultati neće utjecati na status pojedinih kandidata u stranci i da si nakon toga protukandidati trebaju međusobno pružiti ruke jer HDZ mora nastaviti dalje.

"Ovi izbori za predsjednika, zamjenika predsjednika i potpredsjednika, neovisno o njihovom ishodu neće rješavati status pojedinih kandidata koji nisu uspjeli u stranci. Njihov status ostaje nepromijenjen kao članova stranke, a statutom je uređeno i riješeno ako dođe do disciplinskih prijestupa u nekom daljnjem radu - kako se on disciplinira ", rekao je novinarima Šeks.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodao je kako se u unutarstranačkoj kampanji svašta izgovara, "puno toga nepotrebnog i što šteti HDZ-u kao cjelini", ali kada završe ovi izbori, ističe Šeks, i jedni i drugi trebaju sebi pružiti ruke i da HDZ mora nastaviti dalje. 

"Izborna kampanja je jedno, oštrice i strelice nešto drugo. Odgovorna politička stranka prelazi preko svega toga i nastavlja dalje", dodaje.

Nije želio prognozirati hoće li na biralištima biti manji odaziv zbog koronavirusa, a na novinarski upit ima li dovoljno dezinfekcije na biračkim mjestima, Šeks je kratko odgovorio: "HDZ je uvijek imao dobra dezinfekcijska i deratizacijska sredstva".

Preporučujemo ti još sadržaja

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!