Novosti / Hrvatska

U doba izolacije

HDZ-ov župan ne odustaje: Dijeli pozivnice za svadbu sina, očekuje oko 700 gostiju

HDZ-ov župan ne odustaje: Dijeli pozivnice za svadbu sina, očekuje oko 700 gostiju
Nikola Cutuk/PIXSELL

Nedavno je imao s ekipom radove na imanju, a poslije su se svi zajedno častili u zavičajnom klubu. Reagirala policija

Župan Sisačko moslavačke županije Ivo Žinić u svom priopćenju nije dao naznake da će se od svadbe koju priprema njegov sin odustati.

Da će se svadba uistinu dogoditi, Otvoreno.hr doznaje od izvora iz HDZ-a koji tvrdi kako je župan po Sunji osobno dijelio pozivnice, te kako se očekuje 700 uzvanika.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Evo što je za javnost kazao Ivo Žinić:

"Moj sin Dario Žinić, zamjenik gradonačelnika Grada Gline, koji je načelnik stožera civilne zaštite Grada Gline organizirao je radnu akciju sa svojim prijateljima i rođacima u subotu dana 21.03.2020.g. na imanju mog oca Stjepana Žinića na uređivanju okućnice i imanja budući 30.05.2020.g. ima svadbu u tom selu.

Dakle radilo se o poslovima na privatnom imanju na kojem je pored Daria bilo još 6 osoba koje su radile na čišćenju i uređenju okoliša gdje je u svakom trenutku vođena briga o naputcima o socijalnoj distanci.

Nakon toga imali smo večeru u Hrvatskoj korablji (drvenoj kući) na susjednoj parceli koja je u vlasništvu Zavičajnog kluba gdje imamo prostor za sastanke i druženja kako bismo u potpunosti mogli zadovoljiti mjere socijalnog distanciranja.

Predsjednik Zavičajnog sam ja već 21 godinu kroz koji promoviramo i čuvamo narodnu baštinu našeg kraja.

Za vrijeme večere dolazi policija koja je rekla kako imaju dojavu o javnom okupljanju. Policajce smo pozvali u kuću kako bi vidjeli da se ne radi o nikakvom javnom okupljanju već o večeri koju sam zajedno sa suprugom pripremio.

Nakon završetka večere otišli smo svojim kućama.
Radnu akciju organizirao je moj sin Dario, a mene zamolio da sa suprugom pripremimo večeru."

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!