Ostani doma
Novosti / Hrvatska

SUŽIVOT S KORONAVIRUSOM

Obrat i na Hreliću: Kultni zagrebački sajam ipak neće raditi nedjeljom, prebačen na drugi dan

Obrat i na Hreliću: Kultni zagrebački sajam ipak neće raditi nedjeljom, prebačen na drugi dan
RTL / PIXSELL

Kultni zagrebački sajam zbog novonastalih okolnosti nakon 50 godina mijenja radno vrijeme

Hrelić će ubuduće raditi srijedom i subotom odlučeno je nakon detaljnih konzultacija i odluke Stožera civilne zaštite o zabrani rada nedjeljom.

Vezana vijest

Donald Trump

Uprava je odlučila da će kultni zagrebački sajam zbog novonastalih okolnosti nakon 50 godina promijeniti radno vrijeme. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na sajmu koji se službeno otvorio prekjučer, zbog epidemioloških mjera kupce izlagači dočekuju s rukavicama i s maskama na licu, a na ulazima u sajmište, kao i na različitim punktovima samog prostora sajma te javnim zahodima sredstva su za dezinfekciju.

O radu kafića koji posluju unutar sajmišta, napomenuo je za Večernji list Miroslav Filipčić, izvršni direktor Sajma automobila, odlučit će sami ugostitelji, a većina ih, dodao je, ima velike terase i veliko radno iskustvo te je uvjeren da će se pridržavati svih epidemioloških mjera propisanih za kafiće i da ni ondje problema neće biti.

''U ovoj situaciji učinili smo sve što smo trebali. Štandove smo razmaknuli tako da izlagači ne stoje jedan pokraj drugoga, nego na razmaku od tri ili više metara, ploče su kod nas i inače na dovoljnom razmaku, ali i tu smo prorijedili broj izlagača tako da ni s tim nema problema. Razmaci između redova nigdje nam nisu manji od osam metara'', objasnio je izvršni direktor Sajma automobila.

Reci što misliš!