Ostani doma
Novosti / Hrvatska

NIJE OSTAO DUŽAN

Bačić uzvraća: 'Bizarna Bernardićeva izjava pokazuje da vodi politiku bez ikakvog sadržaja'

Bačić uzvraća: 'Bizarna Bernardićeva izjava pokazuje da vodi politiku bez ikakvog sadržaja'
Grgo Jelavic/PIXSELL

Potpredsjednik HDZ-a i predsjednik SDP-a časte se zanimljivim komentarima

Potpredsjednik HDZ-a Branko Bačić u subotu je odgovorio na prozivke Davora Bernardića, ocijenivši kako čelnik SDP-a bizarnom izjavom još jednom pokazuje da mu se politika, kao i politika stranke, svodi na klevete i optužbe, da je lišena sadržaja i nema rješenja za izazove u hrvatskom društvu.

"S obzirom na razinu kulture komunikacije koju u posljednje vrijeme prezentira Davor Bernardić bolje se na nju ne osvrtati, ipak neke se objede ne mogu prešutjeti", stoji u Bačićevoj objavi nakon izjave Bernardića u Dubrovniku u kojoj je šef SDP-a odgovorio na raniju Bačićevu izjavu da nije vidio, a vjerojatni ni neće vidjeti izborni program SDP-a.

Vezana vijest

Davor Bernardić

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Je li to onaj Branko Bačić koji je preko vikenda u imovinsku karticu upisao 26 nekretnina, koji je nosio crne torbe za Sanadera? Nemojte da njega moram komentirati", izjavio je Bernardić.

Bačić u reakciji na tu izjavu na Facebooku piše kako je Bernardiću "zasmetalo što sam u svoju imovinsku karticu upisao nekretnine, koje sam naslijedio od svog pokojnog oca i time ih prijavio Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa, a ne smeta mu što je on nezakonito primio 263.000 kuna od privatne škole, za što je od tog istog Povjerenstva presuđen za sukob interesa".

Vezana vijest

Davor Bernardić

"Izjavom u Dubrovniku Bernardić i SDP su još jednom pokazali kako se njihova politika svodi na neutemeljene klevete i optužbe te da je lišena bilo kakavog sadržaja i da nema rješenja za izazove u hrvatskom društvu! Bizarnost Bernardićeve izjave dodatno je obilježena činjenicom kako je dana u gradu Benedikta Kotruljevića, po kojemu je Business škola Cotrugli dobila ime i koji se svojim djelom "Umijeće trgovanja" zalagao za etičnost rada i poslovanja!", stoji u Bačićevoj objavi.

Čitaj, prati i komentiraj naše priče i putem mobilne aplikacije te na našoj Facebook stranici Vijesti.hr!

Reci što misliš!