Ostani doma
Novosti / Hrvatska

NIKOLINA RADIĆ

RTL-ova reporterka donosi detalje: Kakav je to mega-projekt doveo do uhićenja visokih dužnosnika

Policija od zore kuca na vrata državnih dužnosnika i gospodarstvenika i odvodi ih na saslušanja

S današnjom nulom prestajemo brojati zaražene, a počinjemo uhićene. Policija od zore kuca na vrata državnih dužnosnika i gospodarstvenika i odvodi ih na saslušanja. 

Vezana vijest

Josipa Rimac

Najprije je priveden predsjednik Uprave Hrvatskih šuma Krunoslav Jakupčić, zatim stiže vijest o privođenju državne tajnice i bivše gradonačelnice Knina Josipe Rimac, ali i sadašnje načelnice Gračaca Nataše Turbić. No, ni tu policija nije stala.

Vezana vijest

Uhićenje Hrvatske šume

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

A kakav je to mega-projekt doveo do uhićenja visokih dužnosnika, u RTL-u Danas otkrila je reporterka RTL-a Nikolina Radić

"Nakon Pelješkog mosta, ovo je druga najveća investicija u Hrvatskoj. Ova investicija stoji milijardu i 800 milijuna kuna. Nalazi se tu vjetropark, ima 50 vjetrenjača", kazala je reporterka RTL-a i dodala: 

"Njih je graddila tvrtka CEMP sa sjedištem u Stupniku. To je tvrtka podružnica Lager grupacije iz Posušja u vlasništvu Milenka Bašića. On je regionalni lider u prodaji građevinske mehanizacije. Investira u rudnike, kamenolome... Ovaj vjetropark, kada se počeo raditi, bio je najveći vjetropark u jugoistočnoj Europi. Možda je to i sad", istaknula je reporterka RTL i zaključila:

Vezana vijest

Josipa Rimac

"Što je poveznica svih ovih ljudi uhićenima u ovoj policijskoj akciji, zasad nije poznato. Svi vjetroparkovi su građeni većinom na zemljištu u vlasništvu Hrvatskih šuma", rekla je Nikolina Radić

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!