Ostani doma
Novosti / Hrvatska

DAŠAK POZITIVE

Česi spašavaju turističku sezonu! Rasprodane su sve karte za Hrvatsku, uvode se nove linije

Česi spašavaju turističku sezonu! Rasprodane su sve karte za Hrvatsku, uvode se nove linije
Dusko Jaramaz/PIXSELL

'Možemo reći da je ovo najveća potražnja za nekim odredištem u povijesti našeg sustava za rezerviranje'

Brzina kojom se u Češkoj prodaju autobusne karte i karte za vlak za popularna odredišta u Hrvatskoj svjedoči velikom interesu Čeha za dolazak na našu obalu. Neki termini su već potpuno rasprodani zbog čega je privatna češka željeznica RegioJet najavila da će od idućeg tjedna uvesti dodatne linije iz Praga za Rijeku, prenosi Večernji list.

Vezana vijest

Nijemci kao prvi izbor za godišnji odmor odabrali Lijepu Našu: 'Hrvatska ima lijepo more'

Ta tvrtka počela je s prodajom karata za Rijeku jučer oko 18 sati, a već prvu večer prodano je nekoliko tisuća karata.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Oko 4000 karata prodano je u četvrtak navečer. Možemo reći da je ovo najveća potražnja za nekim odredištem u povijesti našeg sustava za rezerviranje", kazao je Aleš Ondruj, glasnogovornik te tvrtke i dodao:

"Tisuće karata prodano je još u petak, a tijekom sljedećeg tjedna pozabavit ćemo se mogućim uvođenjem novih linija. Ako potražnja bude i dalje tako velika, velika je vjerojatnost za uvođenjem tih linija. Dogovorili smo se s našim partnerima u inozemstvu tako da i oni budu spremni na to", dodao je Ondruj.

Cijene karata za vlak kreću se od oko 170 kuna naviše, a od 18. lipnja s prijevozom kreću i autobusne linije Flixbusa koji je također s prodajom počeo već ovaj tjedan.

Glasnogovornica češke zrakoplovne kompanije Smartwings također je naglasila kako od 25. lipnja očekuju češće letove prema Hrvatskoj.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!