Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Capak je Grinch za svadbe

Ne, nije šala: Capak zabranio vlakiće na svadbama, a ni ljubljenje nije poželjno

Ne, nije šala: Capak zabranio vlakiće na svadbama, a ni ljubljenje nije poželjno
Thinkstock, PIXSELL, Vijesti.hr

Nije svadba svadba, ako nema vlakića

Ravnatelj HZJZ-a Krunoslav Capak jutros je za Antenu Zagreb istaknuo da svadbe neće biti zabranjene, ali da će biti određene posebne mjere:

"Mi ćemo dati nove preporuke za organizaciju vjenčanja, okupljanja u ugostiteljskim objektima, katering, hotelima i tako dalje. Malo ćemo postrožiti, tj. morat će se precizno voditi poimenice prisutni gosti, njihov OIB, njihov broj mobitela. Tražit ćemo od organizatora da spriječi grljenje i ljubljenje, što je na vjenčanjima jako teško, to mi je sasvim jasno. Mladoženji će biti dozvoljeno da poljubi mladu. Kateringu će biti dane upute da hranu ne služe na pladnjevima, nego pojedinačno. O zabrani nismo nikada razgovarali, nego o ograničenju broja, ali on trenutno ostaje isti. I za ples ćemo dati neke preporuke. Mi vlakić ne bismo preporučili. Ljudi tada ubrzano dišu i pritom stvaraju kapljice koje se mogu prenositi."

Capak je dodao da on ne bi išao na vjenčanje, osim ako mu se ženi netko jako, jako blizak. 

Podsjetimo, budući da će vladajući biti primorani poduzeti nove mjere zbog novih žarišta diljem Hrvatske koja su uglavnom vezana uz privatna slavlja, sumnja se da će smanjiti broj mogućih gosta na feštama. Također, Capak je rekao kako mu se javljaju ljute mladenke jer smatra da im  uništava njihov najbitniji dan u životu. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!