Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Naši i vaši

Svađe ne prestaju! Pitao za apartman pa ga ismijali: 'Triba li ti za put? Šta ću s našon sirotinjon'

Svađe ne prestaju! Pitao za apartman pa ga ismijali: 'Triba li ti za put? Šta ću s našon sirotinjon'

Turistička sezona je zbog koronavirusa u debelom minusu, a prepucavanja domaćih gostiju i iznajmljivača ne prestaju

Iako ova turistička sezona zbog koronakrize nije ni blizu prethodnima po uspješnosti, prepucavanja između domaćih turista i iznajmljivača ne prestaju.

Premda su već u predsezoni brojni iznajmljivači najavili kako neće spuštati cijene jer im se to ne isplati, neki su ipak popustili.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Takvi su navukli i bijes drugih iznajmljivača koji smatraju da time i njima ruše cijene. S druge strane, domaći turisti su se ponadali da bi cijene ipak mogle nešto pasti s obzirom na lošu ekonomsku situaciju zbog koronavirusa pri čemu su mnogi ostali bez posla ili završili na minimalcu.

Dosta je grupa pokrenuto na Facebooku, ali prepucavanja ne prestaju. Tako je u jednog grupi Tražim/nudim apartman, jedan korisnik objavio da traži apartman za dvije osobe do 30 eura.

Vezana vijest

Turizam

Ubrzo su uslijedili brojni komentari koji su, po tko zna koji put, prerasli u svađu između domaćih gostiju i iznajmljivača.

''Triba li ti poslat za put?'', našalio se jedan korisnik ispod posta, na što mu je ovaj odgovorio ne nasjedajući na provokaciju:

''Pa može, prijatelju, svaka pomoć je dobro došla. Nadam se da me ne za***avaš.''

''Ja dajen, samo struju plati. Šta ću sa našon sirotinjon!'', napisao je drugi.

Takvi komentari su naljutili neke druge potencijalne goste smatrajući da su cijene ionako previsoke za ''prastari namještaj i premalo posla'' aludirajući kako iznajmljivači žele u tri mjeseca skupiti novac od kojeg će živjeti cijelu godinu.

Bilo je i onih koji su pokušali smiriti strasti i koristeći logiku zdravog razuma apelirali na ostale da nikoga ne ismijavaju, već da preskoče post ako im ne odgovara.

Ipak, među brojnim komentarima i prepucavanjima, našlo se i onih koji su ponudili svoje apartmane.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!