Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Rušenje šefa stranke

HSS-ovi pobunjenici žele smijeniti Beljaka: 'Izgubio je povjerenje svojih članova'

Predsjednik HSS-a im odgovara da je sve sukladno statutu, a pobunjeničku skupinu predvodi HSS-ova Ana Marija Petin

Dok se u Baltazaru ugodno ćaskalo, u jednom drugom zagrebačkom restoranu danas se ljutito kombiniralo kako rušiti šefa stranke.

Da je dio HSS-ovaca nezadovoljnih izbornim neuspjehom Kreše Beljaka, već neko vrijeme zaziva njegovu ostavku i nije novost.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Večeras se okupilo dio županijskih organizacija te stranke koji smatraju da su elektronski unutarstranački izbori koje je Beljak sazvao za 30. srpnja protivni svim pravilima stranke.

Vezana vijest

Miroslav Škoro

Predsjednik HSS-a im odgovara da je sve sukladno statutu, a pobunjeničku skupinu predvodi HSS-ova Ana Marija Petin koja je za Direkt objasnila koji su njihovi sljedeći koraci.

''Predsjednik HSS-a je izgubio povjerenje povjerenje svojih članova. Povjerenje zbog netransparentnosti i zbog kršenja statuta HSS-a. Zato ga pozivamo na ostavku", kazala je Petin.

"Daljnji ciljevi jesu da moramo vratiti HSS nazad u centar i imamo ekipu mladih ljudi koji se žele baviti HSS-om, a isto tako i stare članove, osnivače koji podupiru HSS i ono što sam rekla, dakle, HSS mora biti stranka centra i to nam je cilj da ju vratimo nazad'', objasnila je. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!