Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Da ne bi poljubili vrata

Slavi se Dan pobjede i domovinske zahvalnosti: Pogledajte kako će 5. kolovoza raditi trgovine i šoping centri

Slavi se Dan pobjede i domovinske zahvalnosti: Pogledajte kako će 5. kolovoza raditi trgovine i šoping centri
PIXSELL

Neke trgovine rade cijeli dan, a neke po blagdanskom radnom vremenu

Sutra se u Hrvatskoj slavi Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja. Na taj dan 1995. Hrvatska vojska je oslobodila okupirani Knin u vojno-redarstvenoj operaciji Oluja. Državni praznik ove godine pada u srijedu.

Vezana vijest

Dalibor Škvarić

Radno vrijeme trgovina

Većina trgovina radit će prema blagdanskom radnom vremenu, pa tako i one domaćeg trgovačkog lanca Konzum, sve trgovine Spara, Lidla, trgovine PlodinaKauflanda i trgovine Tommy.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodatne informacije o radnom vremenu vaše trgovinama možete provjeriti na njihovim mrežnim stranicama. 

Vezana vijest

Proslava Oluje

Drogerije će također raditi skraćeno. Tako će Müllerove trgovine i trgovine dm-a 5. kolovoza raditi prema blagdanskom radnom vremenu. 

Radno vrijeme shopping centara

Westgate Shopping City radit će po redovnom radnom vremenu. Dakle, ugostiteljski objekti i objekti koji poslužuju hranu od 9 do 21 sat, a ostale trgovine od 10 do 21 sat.

Većina trgovina u Zagrebačkom shopping centru Avenue Mall sutra će raditi, a ovdje možete doznati točno radno vrijeme svakog pojedinog objekta.

Arena Centar Zagreb na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti radi redovnim radnim vremenom, uz nekoliko izuzetaka koje možete doznati ovdje.

Najveći šoping centar na istoku Hrvatske, osječka Portanova, radit će na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i to po redovnom radnom vremenu. 

Vezana vijest

Knin: Vojni poligon 'Crvena zemlja' preimenovan u vojni poligon 'Josip Markić'"

Trgovački centri Supernove radit će 5. kolovoza prema nedjeljnom radnom vremenu.

Na stranicama najvećeg shopping centra u Rijeci, Tower centra, stoji da će centar raditi po blagdanskom radnom vremenu, prvi i četvrti kat od 10 do 21, a peti kat od 8 do 22 sata. 

Zagrebački City Center One West i City Center One East 5. kolovoza rade po redovitom radnom vremenu, od 9 do 21, a po redovitom radnom vremenu radi i City Center One u Splitu, od 9 do 22 sata. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!