Ostani doma
Novosti / Hrvatska

neugodno iznenađeni

Račun na moru šokirao mlade Zagrepčane: 'Ne trebam reći da nam je piće istog trena prisjelo'

Račun na moru šokirao mlade Zagrepčane: 'Ne trebam reći da nam je piće istog trena prisjelo'
Pixsell

Ljetovanje ponekad ostavi gorak okus

Grupa mladih Zagrepčana (podaci poznati redakciji) posjetila je Pulu, no ostali su neugodno iznenađeni računom koji su dobili za svoje piće. 

"Htjeli smo se skloniti od kiše koja nas je zatekla dok smo šetali gradom pa smo sjeli u kafić kraj Zlatnih vrata popiti piće. Naručili smo četiri gina i dva tonika, ali smo se šokirali kad smo vidjeli račun od 320 kuna! Sad će sigurno neki reći da 'sve piše u cjeniku', no par dana ranije na drugoj lokaciji u Puli platili smo 120 kuna manje istu narudžbu pa nismo vodili računa. Ne trebam reći da nam je piće istog trena prisjelo...", ispričao nam je mladi Zagrepčanin. 

Vezana vijest

Kava s mlijekom - previše kave s mlijekom deblja. U običnoj klasičnoj kavi s mlijekom u kafiću je oko 150 kalorija, tri i više puta od onoga koliko je u crnoj kavi

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dodao je i da prijatelj, koji je htio počastiti rundom, na kraju nije imao dovoljno novaca u gotovini. 

Ovakvi slučajevi tijekom ljetne sezone nisu rijetkost - da se domaći gosti naprosto "preneraze" cijenama u ugostiteljskim objektima u kojima cijene, često, nisu fomirane prema njihovoj platežnoj moći nego prema "džepu" inozemnih gostiju. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!