Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Prate potrese

EMSC je ljutit na Hrvate! Poslali poruku građanima pa je obrisali: 'Ispadate smiješno i jadno...'

EMSC je ljutit na Hrvate! Poslali poruku građanima pa je obrisali: 'Ispadate smiješno i jadno...'
Shutterstock

Ovo je već drugi put da su se požalili na Hrvate

EMSC-u koji redovno prati potrese u svijetu, dojadili su Hrvati. Tako su sinoć nakon što je u Zagrebu bio još jedan slabiji potres magnitude 1,9 po Richteru poslali jasnu poruku.

"Dokle više??? Taman za laku noć!!Ima li kraja?!?!!!!?! Čisto da nas podsjeti da je tu!....Su najiritantniji izrazi ikada i ispadate smiješno i jadno. Trese se i trest će se još dok je Zemlje! Bilo bi vrijeme da se naviknete", napisali su na Twitteru pa obrisali objavu. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

FOTO: Screenshot/Twitter

Ovo je već drugi put da su se požalili na Hrvate. Podsjetimo, u ožujku nakon što su jači potresi zadesili Zagreb, žalili su se kako su građani srušili stranicu i tada su se ispričavali korisnicima. 

Vezana vijest

U posljednja tri dana Zagreb je pogodilo nekoliko slabijih potresa magnitude do 2 po Richteru. I na području Rijeke sinoć se osjetio slabiji potres magnitude 1,5 po Richteru.

Koliko Hrvati provode vrijeme na EMSC aplikaciji i javljaju kad se dogodi i najmanji potres, govori i činjenica da među značajnijim potresima u aplikaciji možete vidjeti čak i one od 0,6 po Richteru u Zagrebu.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!