Ostani doma
Novosti / Hrvatska

sve tajne kluba u slovenskoj

Dok su u lockdownu svi bili zatvoreni, Kovačićev klub je radio, a navodno Plenkovićev ministar tamo je igrao belu

Dok su u lockdownu svi bili zatvoreni, Kovačićev klub je radio, a navodno Plenkovićev ministar tamo je igrao belu
PIXSELL

'Bio je to jedini objekt koji je radio. Imali su konobara i posluživali su piće. U zatvorenom prostoru mogli ste se družiti, popiti nešto', otkrio je bivši dužnosnik

Famozni zagrebački klub Dragana Kovačevića u Slovenskoj ulici u kojem su se organizirala druženja za gospodarstvenike, osobe iz javnog života te dužnosnike najvišeg ranga i dalje plijeni pozonost javnosti te cure nove informacije o tom za 'obične' ljude tajanstvenom klubu. 

I dok se za neke saznalo da su bili posjetitelji Kluba, neki su i samo to otkrili poput bivšeg predsjednika Stjepana Mesića kao i predsjednika Zorana Milanovića

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No, mnogi šute da su bili psjetitelji kluba, a jedan bivši vladin dužnosnik za Index je priznao da je bio čest gost kluba i otkrio zanimlijve detalje. 

"Tako to ide. Sad se nitko ne sjeća, a dolazili su svi što su nešto značili. Tu su bili česti tulumi odnosno domjenci. Poznate su bile zabave za Martinje, a tada bi zabava u tom prostoru znala trajati po cijeli dan. Ondje su dolazili svi. Baš svi. Od političara, glumaca, poznatih osoba pa do vas novinara", priča taj bivši dužnosnik.

Vezana vijest

Dan nakon izbornog poraza: Jakov Kitarović spakirao torbu i napustio stan

Skupljalo se ondje vrlo šaroliko društvo

Klub je , kako ističe, imao svog konobara, no piće, a ni hrana nije se naplaćivala. Kada bi bili domjenci, ljudi bi sami donosili i hranu i piće koje bi im se posluživalo.

Vezana vijest

Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović

Također je otkrio zanimljiv podatak da je klub jedini bio otvoren za vrijeme lockdowna.

"Klub je bio hit za vrijeme lockdowna ove zime, odnosno proljeća. Bio je to jedini objekt koji je radio. Imali su konobara i posluživali su piće. U zatvorenom prostoru mogli ste se družiti, popiti nešto. Bio je to tad hit", kaže taj bivši dužnosnik. 

Tvrdi da je čest gost bio ministar u aktualnoj vladi Andreja Plenkovića koji je ondje sa svojim društvom igrao belu te kako je vidio još najmanje tri ministra.

Vezana vijest

marasovic

"Da ne steknete krivi dojam, skupljalo se ondje vrlo šaroliko društvo, osim političara bili su tu i vaši kolege novinari, bilo je tu glumaca, ma mnogi", kaže nam na kraju ovaj bivši dužnosnik. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!