Ostani doma
Novosti / Hrvatska

skupljalo se probrano društvo

'Klub' Dragana Kovačevića imao je i pravila: Nitko nije mogao ući nepozvan, mobiteli su se ostavljali na ulazu...

'Klub' Dragana Kovačevića imao je i pravila: Nitko nije mogao ući nepozvan, mobiteli su se ostavljali na ulazu...
Sasa Zinaja/NFOTO/PIXSELL

Vremenom Kovačević je na tim druženjima uspijevao skupiti prave kapitalce

U 'Klub' Dragana Kovačevića nitko nije mogao ući nepozvan. Riječ je o nevelikom, relativno skromno uređenom prostru u Slovenskoj 9 u Zagrebu, na adresi na kojoj se nalazio Klub u vlasništvu jedne od tvrtki predsjednika uprave Janafa Dragana Kovačevića, piše Slobodna Dalmacija.

Vezana vijest

Dragan Kovačević

Tamo se uz catering i tamburaše, skupljalo probrano društvo. Privatni poduzetnici, menadžeri, državni dužnosnici, ministri i predsjednici, kulturnjaci i glumci, bivši saborski zastupnici, HNS-ovci, HDZ-ovci, suci i šefovi zatvora... Svi oni s kojima je Kovačević nekad u politici ili poslu ukrstio puteve.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mobitele bi u pravilu ostavljali na ulazu. Na čemu je navodno inzistirao upravo Kovačević. Društva koja je okupljao bila su politički šarolika, i predsjednik Uprave Janafa očito nije želio da se njegovi gosti osjećaju neugodno u strahu da će netko nestašan slike sa druženja objaviti na društvenim mrežama.

Vezana vijest

Dragan Kovačević

Vremenom Kovačević je na tim druženjima uspijevao skupiti prave kapitalce. Gost mu je tako znao biti i bivši hrvatski predsjednik Stipe Mesić. Njih su se dvojica znali po HNS-ovskoj liniji. Sudac Ivan Turudić u Klubu je kartao. Tamo je znao otići i Zoran Milanović kojemu očito više nije smetalo družiti se sa utjecajnim predsjednikom Uprave Janafa...

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!