Ostani doma
Novosti / Hrvatska

izgubili se zbog magle?

Migranti zalutali pod Velebit, provalili u kuću pa napisali: 'Oprosti prijatelju, toliko sam gladan...'

Migranti zalutali pod Velebit, provalili u kuću pa napisali: 'Oprosti prijatelju, toliko sam gladan...'
Armin Durgut/PIXSELL, Ilustracija

Nadzorna kamera na osamljenoj kući u Čitluku snimila je jednog jadnika koji je vjerojatno bolestan ili toliko iscrpljen da se jedva drži na nogama

Od jutros neprekidno stižu dojave o brojnim skupinama ilegalnih migranata koji su najvjerojatnije zbog vrlo guste magle zalutali i osvanuli pod Velebitom.

Alarmirana je i policija koja se nalazi na potezu od sela Bilaj i Čitluka. Zamijećeno je nekoliko skupina migranata koji dezorijentirano hodaju na tome terenu, piše Novi list.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nadzorna kamera na osamljenoj kući u Čitluku snimila je jednog jadnika koji je vjerojatno bolestan ili toliko iscrpljen da se jedva drži na nogama. Tek nekoliko stotina metara niže provaljena jedna kuća.

Na razbijenim staklima pronađeni su tragovi krvi, a na ulaznim vratima je izgrebana poruka: "Oprosti prijatelju, ali ja sam toliko gladan pa sam morao provaliti. Potječem iz grada Khana". 

Jutrošnja gusta magla i temperature zraka od 1,4 stupnja C natjerali su ove očajnike da nastave put, pri čemu su mnogi zalutali u bespuća Velebita. Policija još uvijek nadzire teren jer je nepoznato koliko se migranata našlo na ovome dijelu Like.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!