Ostani doma
Novosti / Hrvatska

unutarstranački izbori

Uz novog šefa: 'Peđa Grbin je jedan od naših najboljih zastupnika. SDP čekaju bolja vremena'

Uz novog šefa: 'Peđa Grbin je jedan od naših najboljih zastupnika. SDP čekaju bolja vremena'
Jurica Galoic, Luka Stanzl, Goran Kovacic/PIXSELL

Grbin je poziciju šefa SDP-a nazovao velikom časti i odgovornosti

Peđa Grbin postao je četvrti predsjednik SDP-a. Na unutarstranačkim izborima sa osvojenih  65 posto glasova pobijedio je protukandidata, župana Krapinsko-zagorskog Željka Kolara. Brojni njegovi kolege reagirali su na njegovu pobjedu.

'Bravo za Peđu Grbina!'

''Smatram da je pobijedio najbolji kandidat. Peđa Grbin je jedan od naših najboljih zastupnika, ima veliku podršku građana, što se pokazalo i na parlamentarnim izborima kroz preferencijalne glasove, a i u ispitivanjima javnog mnijenja. Sve to ukazuje da SDP čekaju bolja vremena s njim na čelu'', izjavila je Biljana Borzan za RTL.hr nakon Grbinove pobjede.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Bravo za Peđu Grbina! A sad ajmo stvarati bolji SDP i vratiti ga na mjesto koje mu pripada", napisao je Vojko Obersnel na Twitteru.

 

''Nadam se da ćemo sve o čemu smo pričali proteklih tjedana uskoro i realizirati, zajedno i složno, bez podjela i s konkretnim rješenjima. Zajedno za SDP Hrvatske!", napisao je Grbinov protukandidat Željko Kolar.

''Članovi su rekli svoje. Ja se nadam da ćemo od sutra početi zajedno s novoizabranim predsjedništvom raditi. Imamo posla. Lokalni izbori su tu, svaki dan pršte afere u Hrvatskoj, tako da mislim da nemamo puno vremena i moramo ubaciti u petu brzinu'', kazala je Sabina Glasovac za Večernji list.

Vezana vijest

Peđa Grbin, Željko Kolar

"Dragi Peđa, čestitam ti na zasluženoj pobjedi! Želim ti mudrost, odvažnost i ustrajnost u borbi za solidarniju, pravedniju, ravnopravniju Hrvatsku. Pozdrav s lijevog boka i sretno", napisao je Bojan Glavašević.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!