Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Tko je sljedeći na predsjednikovoj listi

Novinar Indexa otkrio žali li zbog tvita o predsjednici: 'Ja sam za svoj tvit osuđen, a Milanović neće biti'

Nisam napisao prva kuja Hrvatske, već nešto što na to aludira, kazao je Barković

Kritika kritike opet je rodila kritiku. Na svom Facebook profilu predsjednik Zoran Milanović se obrušio na novinara i urednika Indexa Nevena Barkovića. Nazvao ga je ateističkim agitatorom.

Milanoviću se nije svidjelo što je Barković dan prije napisao da je "opasan presedan" kad Predsjednik napada profesora Žarka Puhovskog, a Milanović je objavio i Barkovićev stari tvit u kojem je grubo uvrijedio bivšu predsjednicu. Večeras za Direkt Barković odgovara predsjedniku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Ne osjećam se napadnutim već na neki način počašćenim. Smatram da je ovo što predsjednik radi samo jedan u nizu bizarnih ispada za koje samo on zna zašto ih čini. Pretpostavljam da će sljedeći na listi biti Tinky Winky iz Teletabisa", kazao je Barković.

Vezana vijest

Miroslav Škoro

Prokomentirao je i naziv koji mu je predsjednik udjelio; "ateistički agitator". 

"Ja sam ateist koji o tome javno govori. Isto tako, emam problem s time da kažem da je taj pogled po meni pošteniji od onog vjerničkog", ustvrdio je Barković.

Barković je kazao i da je istup prema Žarku Puhovskom opasan jer time predsjednik postavlja opasan presedan.

"Mi već 20 godina nismo imali predsjednika koji tako javno kleveče ljude koji mu ne mogu uzvratiti tužbom. Kleveta je u hrvatskim zakonima kazneno djelo. Predsjedniku se ne može ništa i time on šalje poruku društvu da je to u redu", poručio je Barković. 

Vezana vijest

Andrej Plenković

Barković je prokomentirao i objavu na račun bivše predsjednice.

"Nisam napisao prva kuja Hrvatske, već nešto što na to aludira. a u današnjem odgovoru na Indexu objavio sam da je to bio jedan glupav i neukusan tvit. Obrisao sam ga, ali ključno je da sam ja zbog tog tvitao odgovarao na sudu i bio osuđen, a Milanović neće biti osuđen za ono što je govorio u proteklih tjedan dana", zaključio je Barković.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!