Ostani doma
Novosti / Hrvatska

BEROŠ ISKRENO

Je li mu žao što nije stao ranjenom policajcu? 'Unesen je u Hitnu pomoć. Što sam mogao napraviti?'

Jasno je da sam prolazio u trenutku kada je dotični već bio smješten u kola Hitne pomoći, rekao je u RTL-u Danas ministar Beroš

Ministar zdravstva Vili Beroš u RTL-u Danas odgovorio je je li mu danas žao što u ponedjeljak nije stao i izašao iz automobila kada je prošao pored ranjenog policajca napadnutog ispred zgrade Vlade. 

"Ta situacija se manipulira i politizira. Vozio sam automobil i sa snimke koja je dostupna na internetu jasno je da sam prolazio u trenutku kada je dotični već bio smješten u kola Hitne pomoći", rekao je i dodao da nije vidio specifične okolnosti, a nije ni znao o čemu se radi. 

"Mislio sam da je nekom pozlilo"

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Rekao sam iskreno, kao što uvijek jesam, da sam tamo prošao i da sam mislio da je nekom pozlilo. Apsolutno nisam znao okolnosti, bila su kola Hitne pomoći, pacijent već smješten u kolica i smješten u kola Hitne pomoći. Jednostavno nisam, i sada nakon brojnih evaluacija, uopće napao elemenata koji bi mi uzrokovali potrebu da zastanem", kazao je. 

Vezana vijest

Vili Beroš

Na ponovljeno pitanje je li mu sada žao što nije stao, odgovorio je: "U svom životu spasio sam brojne živote i to ne prestajem raditi ni dalje. Da su bile specifične okolnosti prisutne, koje su uzrokovale potrebu da stanem, svakako bih to učinio". 

"U trenutku kada je već osoba bila transportirana i unesena u kola Hitne pomoći, što sam tu mogao napraviti? Osim toga, vjerujem da bi netko, da je procijenio da je nekakva potreba gestikulirao i da bi bio veći 'moving' nego što je bio kada sam tu prolazio", zaključio je. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!