Ostani doma
Novosti / Hrvatska

međusobni podsjetnici

HDZ uzvratio na Milanovićeve prozivke: 'Što je tko govorio u kampanji za izbore 2016.?'

HDZ uzvratio na Milanovićeve prozivke: 'Što je tko govorio u kampanji za izbore 2016.?'
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Predsjednik Milanović podsjetio je ranije u petak na svoje riječi sa sjednice Vlade 2012. o nužnosti uspostavljanja sloge u hrvatskom društvu

HDZ je odgovorio u petak navečer na svojoj Facebook stranici predsjedniku Zoranu Milanoviću na prozivke da su iz HDZ-a njegovu vlast nazivali nenarodnom citatom iz intervjua predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića iz 2016. u kojemu je izjavio kako SDP za njega nije nenarodna vlast.

"Podsjetnik - što je tko govorio u kampanji za parlamentarne izbore 2016. godine", piše u objavi HDZ-a i citiraju Plenkovićeve riječi:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Što se tiče suradnje s Milanovićem rekao je: Za mene SDP nije nenarodna vlada, oni su hrvatska politička opcija koja zagovara svoje stavove i ja ću se sučeliti programima i argumentima. U ovom trenutku smatram da velika koalicija nije na dnevnom redu, a ono što je na dnevnom redu je borba za potporu birača, a ja sam uvjeren da ćemo mi dobiti većinsku potporu".

Vezana vijest

Zoran Milanovic

Predsjednik Milanović podsjetio je ranije u petak na Facebooku na svoje riječi sa sjednice Vlade 2012. o nužnosti uspostavljanja sloge u hrvatskom društvu te upitao: "Pamti li itko Plenkovićeve i Jandrokovićeve riječi iz tog vremena i njihov trud na izgradnji hrvatske sloge.''

Naveo je i kako je u svom govoru iz 2012. reagirao na "jednu u nizu huškačkih izjava Tomislava Karamarka, jednoga u nizu Jandrokovićevih gospodara i Plenkovićevog dobrotvora koji ga je već 2013. instalirao u Europski parlament", a nakon što se danima njegova vlast nazivala nenarodnom.  

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!