Ostani doma
Novosti / Hrvatska

cure novi detalji

Uhićeni 63-godišnjak koji je maštao o ubojstvu Plenkovića rizničar je pravaša iz Kutine

Uhićeni 63-godišnjak koji je maštao o ubojstvu Plenkovića rizničar je pravaša iz Kutine
Josip Regovic/PIXSELL

U Čehulićevoj kući pronađeno je ilegalno oružje i streljivo.

Zbog prijetnji premijeru policija je uhitila dvije osobe u različitim slučajevima, a u Kutini je uhićeni rizničar kutinskog HSP-a Đuro Čehulić, inače prijatelj obitelji Bezuk, piše u nedjelju Jutarnji list.

U Zagrebu je zbog prijetnji objavljenih na društvenim mrežama uhićen S. M. (48).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Riječ je o umirovljenom branitelju, koji je inače prije nekoliko godina prosvjedovao zbog nepisanja medija o lažnim vojnim invalidima.

U okolici Kutine je pak uhićen 63-godišnjak, a policija je navela da se taj događaj povezuje s napadom Danijela Bezuka ispred zgrade Vlade. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o rizničaru HSP-a Kutina, Đuri Čehuliću, inače prijatelju obitelji Bezuk koji je prema policijskom priopćenju nakon napada u ponedjeljak javno naveo i da je "pokojni (Bezuk) to trebao prepustiti njemu i svom ocu" te je naveo da osobno mašta o ubojstvu Andreja Plenkovića.

Vezana vijest

plenković janaf

U Čehulićevoj kući pronađeno je ilegalno oružje i streljivo, tako da je, uz prijetnju predsjedniku Vlade, prijavljen i za ilegalno posjedovanje oružja.

Jutarnji list navodi da je sudac istrage odbio prijedlog za određivanje istražnog zatvora 63-godišnjaku iz Kletišta kod Kutine koji je je osumnjičen da je izrekao ozbiljne prijetnje hrvatskom premijeru te su mu određene mjere opreza, donosi Jutarnji list.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!