Ostani doma
Novosti / Hrvatska

traži se odgovor - zašto

Najbolji prijatelj napadača na Markova trg otkrio detalje: 'On je zadnji kojeg bih povezao s tim'

Najbolji prijatelj napadača na Markova trg otkrio detalje: 'On je zadnji kojeg bih povezao s tim'
Facebook

Mnogi traže odgovore na pitanja o tome što je prethodilo sumanutom napadu Danijela Bezuka na Markovom trgu

Šok zbog napada 22-godišnjeg Danijela Bezuka na policajca ispred zgrade Vlade na Markovom trgu još uvijek se nije slegnuo, a mnogi pokušavaju dokučiti što je prethodilo tom sumanutom napadu i što ga je u prošlosti dovelo do toga da presudi sam sebi. 

Danijel je bio jedan od trojice sinova Zdenka Bezuka koji se zajedno s dvojicom svoje braće borio u Domovinskom ratu. Danijel je odgajan u tradicionalnoj obitelji, a već s 13 godina na društvenim mrežama objavljivao je statuse o ''likvidaciji Srba'' te je pozirao s drvenom puškom.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Danijelov prijatelj, u razgovoru za Jutarnji list rekao je da i dalje ne može vjerovati što se dogodilo, a da mu Danijel ni u jednom trenutku nije spomenuo svoj plan.

''Ja u ovo sve gotovo da i danas ne vjerujem. S njim sam provodio jako puno vremena, bio je prijatelj kakvog možete poželjeti, dobar, vrijedan, pošten. Nikada nije pokazivao trunku agresivnosti, uvijek je sve nasmijavao. Vodio je brigu o okolišu, sam je znao uzeti svoj trimer i fleksericu i čistiti dječje igralište, obilazio je šumu i skupljao tuđe smeće. Nikakvih problema nije imao i ni na što mi se nije žalio. Ne govorim sve ovo zato što je sada mrtav, nego zato što je tako bilo'', kazao je za Jutarnji list njegov najbolji prijatelj.

Vezana vijest

Snimka

Dodaje i da je Danijel uvijek pomagao drugima i imao izraženu brigu za opće dobro. ''Kada sam vidio da portali pišu o 22-godišnjem napadaču iz Kutine, on je zadnji koga bih povezao s tim. Nepojmljivo'', rekao je Danijelov prijatelj.

Također smatra da način na kalašnjikov nije rješenje za probleme, ali da je Danijela jako mučila nepravda u Hrvatskoj. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!