Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Udri brigu na veselje

FOTO/VIDEO Policajci na tulumu u postaji u Kaštelima: Diraju se dildom, simuliraju seks, mačuju pivama u gaćama...

FOTO/VIDEO Policajci na tulumu u postaji u Kaštelima: Diraju se dildom, simuliraju seks, mačuju pivama u gaćama...
Dalmatinski portal

Policajci grle Policijski etički kodeks s bocom pive u ruci

Dalmatinski portal objavio je seriju fotografija s tuluma policajaca, održanog u postaji aerodromske policije u jednima od sedam Kaštela.

Od običnog skidanja uniforme preko igranja s umjetnim penisom, zatim mačevanja bocama pive u boksericama, pa do rekonstruiranja scena seksa između dvojice ili više muškaraca. Na stolu se vidi prazna boca viskija, a pive je teško prebrojati. U jednom trenu policajci grle Policijski etički kodeks s bocom pive u ruci.

Policajci na tulumu u postaji u Kaštelima: Diraju se dildom, simuliraju seks, mačuju pivama u gaćama...

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

''Nismo raspolagali saznanjima o navedenom događaju, niti o sačinjenim fotografijama. Pregledom javno objavljenog sadržaja na portalu, utvrdili smo da su fotografije snimljene u nekadašnjim prostorijama Postaje aerodromske policije Resnik. PAP Resnik je u novim prostorijama od lipnja 2018. godine. Po izgledu odore i tehničke opreme na objavljenim fotografijama razvidno je da se radi o fotografijama koje su snimljene prije otprilike 10 godina. Konačno, bez obzira na  protek vremena provest ćemo postupak utvrđivanja svih činjenica i okolnosti'', kazali su za 24 sata u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!