Ostani doma
Novosti / Hrvatska

sulud čin

Što HEP i jedan od najiskusnijih penjača iz Istre kažu o Britancu koji je visio s 340 metara visokog dimnjaka termoelektrane u Plominu

Što HEP i jedan od najiskusnijih penjača iz Istre kažu o Britancu koji je visio s 340 metara visokog dimnjaka termoelektrane u Plominu

Spustili su se tek sljedeće noći, što znači da su na vrhu dimnjaka proveli 21 sat

Adrenalinska, opasna, mnogi bi rekli i suluda snimka stiže nam iz Istre: Britanski tinejdžer Adam Lockwood pohvalio se penjanjem na najvišu građevinu u Hrvatskoj, 340 metara visok dimnjak termoelektrane u Plominu.

Ne samo da se ovaj 19-godišnjak ondje popeo, nego je i visio s dimnjaka, točnije s hrđave metalne grede za koju se držao samo vršcima prstiju - a usput napravio i nekoliko zgibova.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na svom Instagramu je objasnio kako su on i njegov kolega penjač iz Hrvatske na posjed termoelektrane ušli usred noći i dva sata se penjali do vrha. Spustili su se tek sljedeće noći, što znači da su na vrhu dimnjaka proveli 21 sat.

Oglasila se i Hrvatska elektroprivreda: kažu da su zatražili izvještaj od zaštitarske tvrtke koja osigurava prostor termoelektrane Plomin, nakon čega će reći više detalja. O događaju smo pitali i jednog od najiskusnijih penjača iz Istre, a što kaže pogledajte u prilogu. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!