Ostani doma
Novosti / Hrvatska

reakcija za rtl direkt

Milinović o pozivu HUBOL-a: 'Mene je to povrijedilo! HUBOL kao da se preobukao u političku stranku'

'Mi znamo u kojem trenutku i na čiji poziv, a možda i bez ičijeg poziva, ćemo se staviti na raspolaganje zdravstvenom sustavu, ako to bude potrebno'

Hrvatska udruga bolničkih liječnika pozvala je sve liječnike u Saboru da svoju političku aktivnost stave u mirovanje, i posvete se bolesnicima. 

O tome nisu ništa htjeli reći ni Rajko Ostojić ni Ines Strenja Linić, ni Božo Petrov, ali zato je Darko Milinović koji se čak malo i uvrijedio na poziv HUBOL-a.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Što se tiče poziva HUBOL-a, a pozdravljam inače njihove aktivnosti, ali u ovom trenutku kao da se preobukao u političku stranku, kao da hoće politički profitirati na pozivu političarima koji su liječnici da se uključe u zdravstveni sustav. Mene je taj poziv povrijedio, vrlo jasno to moram istaći. Ja sam i 90., kada je zdravstveni sustav u Gospiću ostao bez ljudi, javio sam se. Mi znamo u kojem trenutku i na čiji poziv, a možda i bez ičijeg poziva, ćemo se staviti na raspolaganje zdravstvenom sustavu, ako to bude potrebno", kazao je Milinović za RTL Direkt.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!