Ostani doma
Novosti / Hrvatska

komentar zorana šprajca

Revolucionarno! Beroš se dosjetio kako doskočiti plaćanju veledrogerijama

Treba i državnu pekaru napraviti i državnu mesnicu i državnu mljekaru i državne traperice da imamo, pa će biti svega ko nekada a Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska!

Vidjeli smo večeras u emisiji kako je komunistička Kina suzbila epidemiju a sad evo kako je epidemija proširila komunizam u HDZ-u.

Naime kako je poznato veledrogerije su prestale isporučivati lijekove jer im država te lijekove ne plaća više od godinu dana pa ih ni one ne mogu platiti svojim dobavljačima tj. proizvođačima lijekova. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

E ali naš ministar zdravstva sjetio se kako će tome doskočiti. Na Saborskom odboru za zdravstvo Vili Beroš je izjavio kako se razmatra osnivanje državne veledrogerije. 

Naime ako država bude imala svoju veledrogeriju onda joj neće morati plaćati dugove a lijekovi će dolaziti sami od sebe. Tu je logiku svojedobno njegovao i Savez komunista Hrvatske pa ne čudi da se ponavlja u Savezu komunista HDZ-a.  

Beroševu ekonomsku misao pred novinarima je dodatno razradio i HDZ-ov zastupnik Ivan Čelić, što znači da je u toj stranci epidemija ozbiljno uzela maha.  

"Mislim da nije korektno što se tiče veledrogerija...oni obračunavaju zatezne kamate koje su u desetcima milijuna kuna i u vremenu epidemije COVID-a, bez obzira na njihove obaveze, mislim da to nije korektno. Ono o čemu bi trebalo razgovarati o osnivanju veledrogerije koja bi bila u vlasništvu RH i preko koje bi bolnice nabavljale lijekove", kazao je Čelić.

Tako je druže Čeliću, treba i državnu pekaru napraviti i državnu mesnicu i državnu mljekaru i državne traperice da imamo, pa će biti svega ko nekada a Amerika i Engleska bit će zemlja proleterska! 

S tom prognozom završavamo večerašnju emisiju pa se vidimo opet sutra u 22 i 15.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!