Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Nada za iduću godinu

Nije da se može putovati, ali lijepo je čuti: The Times uvrstio Hrvatsku u top tri najbolje destinacije na svijetu!

Nije da se može putovati, ali lijepo je čuti: The Times uvrstio Hrvatsku u top tri najbolje destinacije na svijetu!
HTZ

U ovoj je kategoriji najboljom zemljom na svijetu proglašena Italija, dok je drugo mjesto pripalo Novom Zelandu

Hrvatska je uvrštena u top tri najbolje svjetske destinacije u kategoriji Best Country award 2020 koju popularne britanske novine The Times & The Sunday Times dodjeljuju za najbolje zemlje na svijetu. 

U ovoj je kategoriji najboljom zemljom na svijetu proglašena Italija, dok je drugo mjesto pripalo Novom Zelandu, a treće Hrvatskoj. U užem izboru nagrade, koja se ove godine dodijelila po osmi put, još su se našle neke od najboljih svjetskih destinacija poput Francuske, Turske, SAD-a, Dubaija, Španjolske, Portugala, Grčke i Tajlanda. Osim u kategoriji najbolje zemlje, glasovalo se u 12 ostalih kategorija poput najboljeg grada, aviokompanije i turoperatora. O konačnom pobjedniku odlučili su čitatelji koji su svojim glasovanjem ujedno sudjelovali u nagradnoj igri za ekskluzivne nagrade.

Vezana vijest

Kristjan Staničić htz

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Podsjetimo, The Times & The Sunday Times spada među najutjecajnije tiskovine u Velikoj Britaniji koje su u ovoj godini dosegle rekordan broj od 16 milijuna čitatelja mjesečno putem print i online izdanja, objavila je Hrvatska turistička zajednica.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!