Ostani doma
Novosti / Hrvatska

KONFERENCIJA STOŽERA

Božinović o ilegalnim partijima: 'Prijavite gdje i kada se održavaju. Kažnjavat ćemo strogo!'

Božinović kaže da su dosad podnesene 24 prekršajne prijave protiv ugostitelja i naplaćeno je više od 600 tisuća kuna kazne

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović na konferenciji za medije nacionalnog Stožera komentirao je informacije da se krše mjere i da se organiziraju ilegalni partiji.

Što se tiče provođenja mjera, Božinović kaže da su dosad podnesene 24 prekršajne prijave protiv ugostitelja i naplaćeno je više od 600 tisuća kuna kazne. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Što se tiče ilegalnih okupljanja, dodatno će se angažirati i policija i Civilna zaštita i Državni inspektorat. Molim sve, da ne bismo kaznili sve ugostitelje, i sve koji su se angažirali u primjeni mjera kako bi održali poslovanje, pozivam sve građane i medije koji imaju informacije o odvijanju na ilegalnim lokacijama ili izvan radnog vremena da obavijeste inspektorat ili civilnu zaštitu ili policiju. Kažnjavat će se vrlo strogo", rekao je Božinović. 

Vezana vijest

Koronavirus testiranje

Dodao je i da su već danas pokrenuti neki izvidi oko lokacija za koje se posljednjih dana pisalo u medijima da su se u njima održavali ilegalni partiji. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!