Ostani doma
Novosti / Hrvatska

'Nisu valjda'

'Najgori doktor na svijetu' simbol je HZZO-a: 'Ovo puno govori o našem zdravstvu'

'Najgori doktor na svijetu' simbol je HZZO-a: 'Ovo puno govori o našem zdravstvu'
HZZO, Twitter

"Odličan PR - kakvo zdravstvo, takva država", samo je jedan od komentara

Nevjerojatno, ali istinito - na službenim stranicama HZZO-a pojavio se lik kojeg ste mnogi već godinama mogli vidjeti na društvenim mrežama.

Naime, Hrvatski zavod za zdravstveno osiguranje na svoje je službene stranice krajem listopada stavio obavijest o provođenju redovnih kontrola ugovornih partnera te ju ilustrirao fotografijom liječnika s dokumentima u ruci. Nisu ni slutili da će time postati "senzacija" na internetu jer je riječ o jednom od poznatijih internetskih likova.

Njegovo "umjetničko ime" je "Hide the pain Harold", a svima je poznat kao jedno od lica najpopularnijih memeova. Istina, isprva bismo svi pomislili kako je riječ o malo starijem doktoru, međutim svima koji provode puno vremena na mobitelu jasno je o kome je riječ. 

Vezana vijest

Milan Bandić

Sada krasi naslovnicu članka na službenoj stranici HZZO-a, a slika je sve ostavila u čudu da se  u sekundi pojavila na svim društvenim mrežama - Instagramu, Facebooku, Redditu, Twitteru...

"Ovo govori puno o HZZO-u i hrvatskom zdravstvu općenito", "Je li ovo moguće?", "Odličan PR - kakvo zdravstvo, takva država" - bili su samo neki od komentara ispod fotografije. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!