Ostani doma
Novosti / Hrvatska

sveukupno 244 kreveta

RTL Danas u novom Covid odjelu u Rijeci. Sobe su opremljene videonadzorom i komunikacijskim interfonima, a sve se prati u kontrolnoj sobi

Trenutno je i 128 riječkih bolničkih djelatnika pozitivno.

U riječkom KBC-u otvorena je još jedna COVID jedinica sa 70 kreveta, pa ih je tamo sada ukupno 244.

Gotovo polovina ih je popunjena. Novoopremljeni dio je potpuno izoliran od ostatka zgrade pa nema straha za ostale pacijente. Sobe su opremljene videonadzorom i komunikacijskim interfonima, a sve se prati u kontrolnoj sobi. Napravljena je i preraspodjela djelatnika, a svo osoblje, kažu, ulaže nadljudske napore. Trenutno je i 128 riječkih bolničkih djelatnika pozitivno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Osigurani su za svaki krevet sistemi s kisikom i jednako tako mogućnost pozivanja medicinskog osoblja putem signalizacije“, rekla je Snježana Juričić, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo KBC Rijeka.

Vezana vijest

trkulja

"Dio sam KBC-ove ekipe već tri godine, radim na Klinici za ginekologiju i porodništvo na poslu instrumentarca u Sali i kao najmlađi član gore sam se prijavio za koronu samostalno“, kazao je Teo Linić, prvostupnik primaljstva KBC Rijeka. 

"Mislim da pomalo što se tiče kadrovskih kapaciteta i mi dolazimo do nekog maksimuma izdržljivosti, tako da apsolutno apel građanima na savjesno ponašanje", rekla je Sanja Matijević Rončević, pomoćnica ravnatelja za kvalitetu KBC Rijeka.
 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!