Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Namjerno ili mu se omaklo?

Unatoč zabrani, kafić na Sljemenu radio je punom parom, a na Instagramu ga je 'raskrinkao'- bivši šef SDP-a!

Unatoč zabrani, kafić na Sljemenu radio je punom parom, a na Instagramu ga je 'raskrinkao'- bivši šef SDP-a!
Screenshot/Instagram

Navodno su na lokaciju stigli inspektori civilne zaštite, a radnik kojeg su ondje zatekli zatvorio je objekt

Unatoč tomu što od prošle subote postoji zabrana rada svih ugostiteljskih objekta, jedan kafić na Sljemenu danas je bio otvoren, a raskrinkao ga je, ni više ni manje, nego bivši šef SDP-a Davor Bernardić. 

Naime, Bernardić je na svom Instagramu objavio fotografiju na kojoj sjedi za šankom kućice koja je u funkciji kafića i u ruci drži kuhano vino. S fotografije je očito da si kuhano vino nije napravio sam i u termosici ga ponio na Sljeme, već ga je poslužio netko iz kućice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Prvo kuhano vino na prvom snijegu ove godine na -7 stupnjeva", napisao je Bernardić na Instagramu uz fotografiju na kojoj sjedi na visokoj stolici pred šankom.

Kako neslužbeno doznaje Index, kućica ispred koje je sjedio Božinović danas je zatvorena. Navodno su na lokaciju stigli inspektori civilne zaštite, a radnik kojeg su ondje zatekli zatvorio je objekt. 

Vlasniku je navodno izdana i novčana kazna. Svi ugostiteljski objekti pa tako i kafići, ali i kućice u svrsi kafića kakve se u normalnim vremenima mogu naći na adventskim sajmovima zatvorene su odlukom Stožera još prošle subote, a tako će ostati minimalno do 21. prosinca. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!