Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Čestitka koja posebno raduje

Maleni Ivano upoznao je svoje heroje: S vatrogasnim vozilom zagrebački vatrogasci su mu ispunili snove

"Tu kad su došli on je, osjetila sam takav puls kao da će mu iskočiti srce iz jakne" rekla je Ivanova mama.

Nakon što je čuo kako roditelji čestitaju Božić obitelji i prijateljima maleni Ivano, koji će za mjesec dana navršiti tri godine, odlučio je i sam čestitati onima koji su mu važni, zagrebačkim vatrogascima. Heroji koji su 2020-oj, uz požare, odradili i brojne sanacije zagrebačkih krovova, ulica i podruma, odlučili su uzvratiti na čestitku i osobno upoznati Ivana. 

Susret dječaka i vatrogasaca pratile su RTL-ove kamere i Ružica Đukić

Vezana vijest

krešimiir kuk

Čestitka koja posebno grije oko srca 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Primili su brojne čestitke, ali ova je Zagrebačkim vatrogascima posebno ugrijala srce. Da će ga posjetiti Ivano nije zano.  Bezbrižno se igrao kao što se igra i svaki dan. Glumi vatrogasca. 

A onda je u njihovu ulicu stiglo vatrogasno vozilo. Emociju se bile prejake. 
Vatrogasac Javne vatrogasne postrojbe Zagreb Mario Kušt rekao je kako je osjećaj neopisiv: "Najljepše su čestitke od tak malih i, ajmo to tak reć, neiskvarenih jer svi kažu da su djeca najiskrenija pa su i te čestitke najiskrenije."

Ivanova mama Jelena Čuljak opisala je te emocije koje su bile pre jake: "Tu kad su došli on je, osjetila sam takav puls kao da će mu iskočiti srce iz jakne. Zapravo, koliko god je bio u šoku vidjela sam, onako, neku sreću i radoznalost."

Vatrogasac Kristijan Motik je rekao kako je jako lijepo vidjeti da nekog mogu obradovati, a da to nije u onim drugačijim njihovim situacijama. 

Ivano je bio preuzbuđen, međutim nisu samo vatrogasci Ivanu nešto poklonili. I oni su od njega nešto dobili. Barem su na kratko vrijeme bili ono što na intervecijama nisu nikad, opušteni i bezbrižni. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!