Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Vlasnici pokušali razdvojiti pse

Staford napao mješanca u okolici Koprivnice: Udarili ga sjekirom po glavi nakon čega je uginuo

Staford napao mješanca u okolici Koprivnice: Udarili ga sjekirom po glavi nakon čega je uginuo
Shutterstock

Pas mješanac je ušao u svoje dvorište, gdje je za njim ponovno došao Staford i napao ga

Policijska uprava koprivničko- križevačka javlja da je u utorak na širem koprivničkom području prvo pas napao drugog psa, a na kraju cijelog ishoda jedan pas je i uginuo.

Pokušavali su ga umiriti na sve načine 

Američki Staford u vlasništvu 22-godišnjaka udaljio se iz svojeg dvorišta te napao psa mješanca u vlasništvu 68-godišnjaka na ulici ispred kuće u kojoj pas mješanac živi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Napad pasa pokušala je razdvojiti 64-godišnjakinja koja je psa mješanca uzela u ruke dok ga je za vrat držao Staford. Vlasnik Staforda je tada primio svog psa dok je 64-godišnjakinja držala psa mješanca te su ih razdvojili.

Vezana vijest

pesek, udruga berta

Potom je pas mješanac potrčao prema svojem dvorištu, ali se Staford istrgnuo i ponovno ga napao ispred ulaza u dvorište. Tada je 64-godišnjakinja ponovno pokušala razdvojiti pse u čemu joj je pomogla 37-godišnjakinja.

Pas mješanac je ušao u svoje dvorište, gdje je za njim ponovno došao Staford i napao ga. U namjeri da spriječi daljnji napad 64-godišnjakinja je udarila šipkom Staforda, dok ga je 37-godišnjakinja polijevala vodom. Tada je 42-godišnjak pokušao razdvojiti pse u čemu nije uspio te je tupim dijelom sjekire udario Staforda koji je uginuo. 

Na mjestu događaja očevidne radnje obavila je općinska državna odvjetnica uz stručnu pomoć policijskih službenika. O svim prikupljenim obavijestima policijski službenici će dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.    

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!