Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Zadar kao privremeni smještaj

Nakon jučerašnjeg RTL-ovog priloga o obitelji iz Banovine koja očekuje prinovu u Zadru, rodila se mala Siščanka Gloria u Zadru

Sada imaju dva dječaka iz Siska i jednu curicu iz Zadra, šale se

Treće dijete stiglo je u, sada, peteročlanu obitelj iz Siska! Djevojčicu Gloriu rodila je Nina Stanić u bolnici u Zadru, a u tom su gradu i u privremenom smještaju.

(RTL)

Njihova zgrada u Sisku nije znatnije oštećena pa je Nina najprije planirala ostati roditi i svoje treće dijete u porušenom gradu. "Rekli smo, tu smo gdje smo, ne idemo. Međutim, kad smo vidjeli na vijestima da je sisačka bolnica u kaosu i da je jedino ginekologija ostala, međutim da svi pacijenti idu u ginekologiju, znači ginekologija da više nije ginekologija, dosta smo se prepali gdje ću rodit", ispričala je Nina Stanić jučer za RTL Danas.

Vezana vijest

Zadranka

"Normalno da je preokret ogroman, drugi grad, sve je nepoznato, ali domaćin nam je vrhunski, toliko nam uskače. Zadrani općenito, s kim god smo došli u kontakt su izuzetno osjećajni i baš su se potrudili oko nas", ispričao je tada suprug Marko Stanić iz Siska. Njihovi sinovi od potresa su doživjeli traumu, ali strah je, bar privremeno, popustio u Zadru. 

Nina se tada našalila i rekla: "Imamo dva Siščana i sad ćemo sasvim neočekivano dobiti jednu Zadranku".

 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!