Ostani doma
Novosti / Hrvatska

Ljubavna saga koja se nastavlja

Razgovarali smo s najtraženijom volonterkom: 'Zateklo me, mogu pretpostaviti o kojem se muškarcu radi'

Razgovarali smo s najtraženijom volonterkom: 'Zateklo me, mogu pretpostaviti o kojem se muškarcu radi'
Screenshot/Facebook

Od jutra ju zovu prijatelji i rodbina

Jutros je društvene mreže preplavila fotografija volonterke iz Nina za kojom traga jedan muški volonter. Naime, tražila se djevojka s crvenim šalom:

Vezana vijest

"Zna li itko ovu djevojku u sredini, plavušu sa crvenim šalom?!? Ne znamo joj ni ime!
Vjerojatno je volonterka iz Nina! Ako imate koga u Ninu, molim pitajte!!! Pitam za jednog predanog volontera koji je danima u Majskoj poljani na terenu, a ona mu je u srijedu navečer skuhala kavu koju pamti; nakon potresa oko 18 sati mu je uzela metlu iz ruke jer je to "ženski posao" i poslala ga da u miru završi kavu koju je sačuvao od potresa...a zatim je nestala... Čudno je to, ali ja mogu razumjeti. Ljudi se zavole i za manje od savršene kave. Pomozite!!!!", napisala je Facebook korisnica Valentina Badanjak Pintarić

Razgovarali smo s dotičnom - riječ je o gospodični Luciji Šalov koja je za RTL vedrim i simpatičnim glasom rekla:

"Sve se to dogodilo prošli tjedan. Sat vremena nakon mog dolaska bio je potres, a dio "s metlom" bio je zato jer je kava, koju smo netom skuhali, bila svuda prolivena. Mogu pretpostaviti o kojem je muškarcu riječ iako stvarno tamo ne znam nikoga. Zatekla me cijela ova situacija, od jutra me zovu prijatelji, rodbina", rekla nam je Lucija Šalov.

Volontirala je pet dana, sada se vratila u svoj Nin, ali uskoro ponovno ide u Marinbrod gdje je i prvotno volontirala. Kaže kako joj je primarni cilj bio pomoći unesrećenim ljudima:

"Moja zvijezda vodilja bila je jedna gospođa iz Firence koja je nama pomagala u Ninu za vrijeme Domovinskog rata. Bila je s nama sve do kraja rata. Nije imala nikakvog povoda, nikog nije znala u Hrvatskoj, a opet - odlučila nam je pomoći kad je vidjela što se događa u Hrvatskoj", rekla je. Smatra kako svatko može pomoći koliko god i kako god može u ovim teškim vremenima. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!