Ostani doma
Novosti / Hrvatska

kako u novo polugodište?

RTL neslužbeno doznaje: Evo koji bi učenici od ponedjeljka trebali ići u školu, a koji će imati nastavu online

RTL neslužbeno doznaje: Evo koji bi učenici od ponedjeljka trebali ići u školu, a koji će imati nastavu online
Patrik Macek/PIXSELL

Županije će, ovisno o epidemiološkoj situaciji, određivati zasebno o tome kako će se i za koga odvijati nastava

Bruse se posljednji dogovori oko početka novog polugodišta 18. siječnja, a kako neslužbeno doznaje RTL, u većini županija u školu bi od ponedjeljka trebali ići niži razredi osnovnih škola i maturanti. 

Tjedan kasnije, dakle od 25. siječnja u škole bi trebali stići i viši razredi osnovnih škola, a nakon njih i ostali srednjoškolci. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Konzultacije još uvijek traju, a županije će, ovisno o epidemiološkoj situaciji, određivati zasebno o tome kako će se i za koga odvijati nastava. 

Vezana vijest

Uklanjanje oštećenja

Primjerice, Istarska je županija već objavila da će se u svim srednjim školama te u višim razredima osnovnih škola nastava od 18. do 31. siječnja održavati na daljinu dok će se nastava u osnovnim školama u razrednoj nastavi, od prvog do četvrtog razreda odvijati u školi. Za Varždinsku županiju tamošnji je stožer također predložio održavanje nastave online do 31. siječnja.   

Ministar Radovan Fuchs u 13 sati dat će izjavu o detaljima vezanim uz organizaciju nastave u novom polugodištu nakon sastanka s premijerom Andrejom Plenkovićem i predstavnicima stožera civilne zaštite. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!