Ostani doma
Novosti / Hrvatska

750 tvrtki stradalo

Vlasnik Poliklinike dentalne medicine iz Siska: Veliki šok smo doživjeli u prihodima, što zbog koronavirusa, a što sada zbog potresa

"Mislim da bi trebalo kod projekata Europske unije možda proširiti djelatnosti i ne bi bilo loše da imamo prioritet", kaže Igor Breyer.

Šteta u zgradi u kojoj se nalazi Poliklinika dentalne medicine, koja ima žutu naljepnicu, je ogromna. Zgrada je stara 130 godina, a nalazi se u centru Siska. Na zidu su jasno vidljive pukotine, a on je otišao 10 centimetara na van. 

Ovo nije jedina tvrtka koja je stradala u županiji. Procjenjuje se da je stradalo 750 tvrtki.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U Sisku je bio Boris Mišević

Razgovara je s vlasnikom dentalne ordinacije u Sisku Igorom Breyerom kaže kako mu je sada lakše, ali kako je bilo dosta teško. 

Kaže kako su se organizirali te su uspjeli naći prostor od 20-tinjak kvadrata. Misli kako će biti potpuno operativni za 4 tjedna.  

Vezana vijest

inoslav

Veliki šok su doživjeli i  u prihodima, što zbog koronavirusa što zbog potresa, ali kaže Igor da, ako se reagira na vrijeme i ako dođe do ozbiljnih poreznih rasterećenja, ako bude država pomogla u seljenju poslova u nove prostore jer to iziskuje angažman i velika financijska sredstva, misli da bi se moglo ponovno zaokrenut ekonomski kotač. 

"Mislim da bi trebalo kod projekata Europske unije možda proširiti djelatnosti i ne bi bilo loše da imamo prioritet", kaže Igor Breyer

Kaže kako su mu zaposlenici odlično, kako su sve ovo dobro podnijeli te su doprinijeli tom da na brzinu evakuiraju i pokrenu posao. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!