Ostani doma
Novosti / Hrvatska

KRiP kviz

Rekordno posjećenim kvizom za pomoć Sisačko-moslavačkoj županiji prikupljeno gotovo 50.000 kuna

Rekordno posjećenim kvizom za pomoć Sisačko-moslavačkoj županiji prikupljeno gotovo 50.000 kuna
KRiP

KRiP-ov humanitarni kviz je s 273 ekipe koje su sudjelovale postavio novi državni rekord

Humanitarni kviz za pomoć potresom pogođenim područjima Sisačko-moslavačke županije, koji je na internetu organizirala ekipa koja stoji iza zagrebačkog pub kviza KRiP, u nedjelju navečer okupio je čak 273 mahom peteročlane ekipe.

To znači da ga je zaigralo više od tisuću ljudi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sa sloganom "nema kotizacije, samo donacije", ovo posebno izdanje kviza o kojem smo prije nekoliko dana pisali i mi organizirano je na način da je sudjelovanje na kvizu bilo besplatno, a umjesto plaćanja standardne kotizacije od 50 kuna po ekipi, svi sudionici zamoljeni su da uplate donaciju nekoj organizaciji za pomoć stradalima po vlastitom izboru ili izravno unesrećenim obiteljima. Na ovaj način prikupljeno je čak 47.588 kuna.

Vezana vijest

KRIP humanitarni kviz

Organizatori KRiP-a – Tena Strahinec, Deni Zgonjanin, Sven Mikulec i njihov voditelj, stand-up komičar Goran Vugrinec Goc – potpuno su iznenađeni i oduševljeni odazivom i iznosom doniranih sredstava koja će mnogima barem malo olakšati povratak u normalan život. Uz uplate Solidarnoj, kuharima volonterima, Crvenom križu i mnogim drugim organizacijama, KRiP-ovce veseli i što su se mnoge ekipe sjetile i različitih društava za zaštitu životinja.

U pozadini ove uspješne humanitarne akcije krije se još jedna zanimljivost: nedjeljni Humanitarni KRiP postao je najposjećenijim kvizom u povijesti Hrvatske. U povijest je tako ušla i ekipa zvana Ekipa kao pobjednik najvećeg kviza u državi sa samo jednim pogrešnim odgovorom tijekom cijelog dvosatnog nadmetanja.

"Jako smo veseli, a bome i ekstatični, zbog ukupnog prikupljenog iznosa. Uplate su se vršile na sve strane i kvizaši su pokazali golemo srce i empatiju. Male ruke su se složile, donirale i kroz zabavu igranja kviza zajedno napravile jedan fenomenalan humani potez. A tu je i državni rekord. Kratko smo na kvizaškoj sceni kao organizacijska ekipa i nemamo riječi", poručila je Strahinec, članica organizacijskog tima KRiP kviza.

KRiP će nastaviti održavati regularna izdanja svojega kviza nedjeljom u 20 sati, a zbog odličnih reakcija i velikodušnosti svoje publike organizatori poručuju da ovo sigurno neće biti njihov posljednji izlet u humanitarne vode.

 

[� REZULTATI - LIVE STREAM �] Jučer navečer održali smo naš Humanitarni KRiP, čiji je cilj bio prikupiti donacije za...

Objavljuje KRiP kvizPonedjeljak, 11. siječnja 2021.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!