Ostani doma
Novosti / Hrvatska

ostaje samo humor?

Društvene mreže se sprdaju s nekretninskom aferom Žinić: Nadrapao i Ježurka Ježić, ali i Biden

Društvene mreže se sprdaju s nekretninskom aferom Žinić: Nadrapao i Ježurka Ježić, ali i Biden
Borna Filic/PIXSELL, Luka Stanzl/PIXSELL

Još jedna nekretninska afera ovih dana potresa Hrvatsku, a Hrvatima nije preostalo ništa drugo nego da se sprdaju na račun cijele situacije.

Posljednjih dana otkrivaju se brojni zapanjujući detalji nekretninske afere u kojoj se našao sisačko-moslavački župan Ivo Žinić. Tako je otkriveno da se obitelj Žinić  besplatno koristi državnom kućom, također da Žinić bespravno koristi i državni stan u Zagrebu, dok obitelj ima kuće u svom vlasništvu.

Također, stan od 82 kvadrata, Žinić je dobio prije 26 godina na korištenje od Zagreba i iako ga je u međuvremenu preuzelo Ministarstvo hrvatskih branitelja te je 2013. godine pokrenulo Žinićevo sudsko iseljavanje to je još nije dogodilo. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Još jedna nekretninska afera ovih dana potresa Hrvatsku, a Hrvatima nije preostalo ništa drugo nego da se sprdaju na račun cijele situacije. Tako su se društvene mreže užarile od prijedloga gdje bi se Žinić mogao još useliti pa je tako jedno od mjesta predloženo da to bude i Bijela kuća.

Vezana vijest

Žinić

Evo ti pic.twitter.com/AwY8JRO9dj

 

 

Plenkoviću,provjeri gdje ti je župan Žinić ... Bijela kuća u Washingtonu je trenutnno bez stanara pa pripazi da se ovaj član tvoje stranke i tam ne useli dok nikog nema ...

Objavljuje Damir MišićSrijeda, 20. siječnja 2021.
Objavljuje Krešimir KurtakČetvrtak, 21. siječnja 2021.
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!